Dobânzile și penalitățile calculate pot să depășească creditul inițial dacă în contract nu s-a stipulat altfel.
Dorin Voicilas a scris:
Dobânzile și penalitățile calculate pot să depășească creditul inițial dacă în contract nu s-a stipulat altfel.
Buna ziua, dar pentru o poprire pe salariu infiintata din nov. 2016 - credit Bancpost preluat de Banca Transilvania in 2018, luna trecuta a fost facuta ultima plata, este posibil ca BT se revina cu o actualizare de dobanda si penalitati la aceeasi suma pe care a fost pusa initial poprirea?
Adica am avut instituita poprire pentru suma de 41.000 lei, platita integral prin poprire, fara pauze si acum executorul, cand i-am cerut sistarea popririi, spune ca a fost recalculat debitul de catre Banca Transilvania si ca mai am de plata inca 42.000 lei, urmand sa puna din nou poprire... ca sunt dobanzi mari la BT, 25%... adica...o iau de la capat???
Pe incuviintarea din instanta din 2016 scrie asa;" incuviinteaza executarea....pentru creanta in suma de 36900 lei, actualizata, precum si pentru cheltuieli de executare aferenta".
~ final discuție ~