avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat energetic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat energetic

Va rog sa imi spuneti daca la vanzarea unui imobil,eu in calitate de vanzator trebuie sa prezint obligatoriu la notar si certificatul energetic,,,mentionez ca este o casa pe care cumparatorul o va demola,terenul fiind cel interesant.multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:35, 13 Aprilie 2016
Atat timp cat exista casa atat in acte cat si in cartea funciara, trebuie sa prezentati certificatul energetic.
Daca intentionati sa instrainati teren si constructie,pentru constructie este obligatoriu sa depuneti certificat energetic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie teren lenuivan lenuivan Buna ziua, vreau sa cumpar un teren, pe acest teren a fost o casa, proprietarul a daramat-o, dar nu si-a schimbat contractul, contractul este de vanz-cump, dar ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare fara cf c-levi c-levi Buna, va rog sa ma ajutati cu 1 sfat. Am dat un avans pentru o garsoniera. Am facut un precontract(insa doar la agentie) La inceput mi-au spus ca in 2 ... (vezi toată discuția)
Autentificarea unui antecontract de vanzare-cumparare vickm vickm Este obligatoriu sa merg la notar pt autentificarea unui antecontract de vanzare-cumparare? Daca nu este obligatoriu care ar fi avantajele? Ce taxe se ... (vezi toată discuția)