avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Locuinta ANL
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Locuinta ANL

Buna ziua! Am vazut ca s-a modificat varsta pana la care se pot solicita locuinte ANL, insa nu inteleg exact daca se pot depune cereri si dupa 35 de ani ( maxim 36 de luni) sau daca aceste locuinte se acorda si dupa aceasta varsta, numai daca la data depunerii cererii, titularul avea sub 35 de ani. va multumesc!

Alte discuții în legătură

Locuinte anl Danutza69 Danutza69 Buna ziua! Am o intrebare privind pct.1 din HG 592/2006 prin care se spune ca ,,titularul cererii de repartizare a unei locuinte pentru tineri, trebuie sa fie ... (vezi toată discuția)
Dosar a.n.l. ,depasire 35 ani lacramitza76 lacramitza76 buna ziua ,va rog sa imi raspunda si mie cineva daca se poate, in legatura cu un dosar A.N.L. facut de cineva care in momentul inscrierii dosarului la primaria ... (vezi toată discuția)
Întrebare legată de locuința anl : ipoteza : - in orașul ... nicoctavia nicoctavia Întrebare legată de locuința ANL : ipoteza : - in orașul meu urmează sa se finalizeze un bloc ANL ( primul bloc ANL) , nu au mai fost blocuri ANL ... (vezi toată discuția)