avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dosar A.N.L. ,depasire 35 ani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dosar A.N.L. ,depasire 35 ani

buna ziua ,va rog sa imi raspunda si mie cineva daca se poate, in legatura cu un dosar A.N.L. facut de cineva care in momentul inscrierii dosarului la primaria de care apartin, ambii soti aveau sub 35 de ani,dar nu cu foarte mult,aprox 2-3 ani,(fam.cu 2 copii)intre timp,asteptand cativa ani buni au depasit varsta de 35 ani,se mai incadreaza acestia in acele drepturi?
va multumesc anticipat.
cu stima elena c.
Cel mai recent răspuns: hd_73 , utilizator 11:21, 26 Februarie 2010
In nici un caz nu mai se incadreaza la locuintele pentru tineri .... conditia este ca titularul sa nu fi implinit 35 de ani la data repartitiei.
Conditia e ca titularul sa nu fi implinit 35 de ani la data depunerii cererii pentru repartizarea unei locuinte ANL, iar la data repartizarii locuintei sa nu depaseasca varsta de 36 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate anula o hotarare a consiliului local? alinandre alinandre Buna ziua, Am un dosar depus la primaria sector 4 din anul 20001,in septembrie 2009 s-a dat o hotarare a cons.local prin care s-a aprobat lista de ... (vezi toată discuția)
Întrebare legată de locuința anl : ipoteza : - in orașul ... nicoctavia nicoctavia Întrebare legată de locuința ANL : ipoteza : - in orașul meu urmează sa se finalizeze un bloc ANL ( primul bloc ANL) , nu au mai fost blocuri ANL ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unei locuinte a.n.l. oneman oneman Viitoarea mea sotie a depus dosarul pentru obtinerea unei locuinte A.N.L.,iar termenul limita de depunere a actelor a expirat deja. Intrucat exista un bloc ce ... (vezi toată discuția)