avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune angajat enel
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune angajat enel

Buna seara
Acum o saptamana am chemat un electrician de la Enel nr lui il aveam de la un amic, l-am chemat pentru o lucrare (schimbat, prize,intrerupatoare. tablou..)intr-un apartament ce l-am cumparat . Respectivul mi-a cerut 500 lei bani ce iam dat in prezenta unor amici ce imi faceau alte renovari. Acum dupa mai bine de o saptamina electricianul nu mai raspunde la telefon (stiu am loat teapa). Cum se rezolva (plangere la politie sau la procuratura de sector) ?
Ultima modificare: Miercuri, 13 Aprilie 2016
mariusro2009, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 20:58, 14 Aprilie 2016
Nu se va rezolva, e mai degraba un proces "civil". V-a luat banii si nu a facut lucrarea, nu e inselaciune, e neindeplinirea unor obligatii civile.
Acei martori se pot prezenta in procesul civil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere la politie imprumut de bani adyr adyr In urma cu aproape un an am lucrat la un fost coleg de servici unde am schimbat incepand de la prize, intrerupatoare, lustre, am tras alimentare separat ... (vezi toată discuția)
Tablou electric care instalez eu. mgomez mgomez Eu nu stiu daca acest forum este potrivit pentru intrebarea mea, dar lasati-ma sa ma introduc. Sunt un American cu experienta in lucrari electrice in case ... (vezi toată discuția)
Incendiu instalatie electrica mihaelatucaliuc mihaelatucaliuc Buna seara, Am un vecin care are o instalatie electrica foarte proasta si proiectata pentru un consum foarte redus. In prezent acesta a conectat mai multe ... (vezi toată discuția)