avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Documente prelungire permis de sedere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Documente prelungire permis de sedere

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie: pentru prelungirea permisului de sedere in scop de administrator al unui cetatean non-ue, trebuie sa depun aceleasi documente ca si la obtinerea permisului? Exista un alt model de cerere?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 12:00, 17 Aprilie 2016
Acesta e modelul de cerere pentru prelungire: [ link extern ]

Aveti lista documentelor aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de munca madeline_aa madeline_aa Ce documente sunt necesare pentru obtinerea permisului de munca atat pentru societatea agajatoare cat si pentru cetateanul strain si in cat timp se poate ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean non ue daniele36 daniele36 Am o intrebare, care sunt pasii ce trebuie urmati urmare a casatoriei oficiate la misiunea diplomatica romaneasca intre un cetatean roman si un cetatean ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatea strain non-ue silent_scream silent_scream Buna Ziua Ma voi casatorii in curand cu un cetatean strain si as dorii sa stiu exact ce acte am nevoie, si unde trebuie depuse/solicitate aceastea? Am ... (vezi toată discuția)