avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... permis de munca
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

permis de munca

Ce documente sunt necesare pentru obtinerea permisului de munca atat pentru societatea agajatoare cat si pentru cetateanul strain si in cat timp se poate obtine
Cel mai recent răspuns: mtoderic , utilizator 08:57, 12 Martie 2009
depinde din ce tara vine (UE / non-UE)
mai nou este autorizatie de munca, nu mai exista vechiul "permis de munca"

gasesti informatii pe: [ link extern ] /

pentru cetatenii non-UE: [ link extern ]

termenul pentru obtinerea autorizatiei de munca este de 30 zile (max. 45 zile, in cazuri exceptionale) de la depunerea cererii, dar ia ceva timp si pregatirea dosarului, mai ales ca trebuie intai obtinut atestatul de recunoastere a diplomei de studii de la Ministerul Educatiei

odata obtinuta autorizatia de munca, se merge la Autoritatea pentru straini teritoriala pentru obtinerea cartii re rezidenta - fostul "permis de sedere" (alt dosar, alt termen)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezidenta cetatean strain in romania fedna fedna Buna ziua. As dori sa stiu cum poate obtine un cetatean strain (din UE) rezidenta in Romania. Multumesc anticipat pentru raspuns (vezi toată discuția)
Autorizatie de munca claudia elena claudia elena Fiti draguti sa ma ajutati si pe mine intr-o problema.Am o cunostiinta care este de cetatenie straina care ar dori sa obtina AUTORIZATIE DE MUNCA si dupa aceea ... (vezi toată discuția)
Angajare rezident pe termen lung ContSters174598 ContSters174598 buna ziua! ma intereseaza daca pentru un cetatean non-ue, dar care are permis de sedere - rezident pe termen lung in romania(5 ani), mai trebuie autorizatie de ... (vezi toată discuția)