avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cod cor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cod cor

Buna ziua,
intr-un restaurant de tip fast food, o singura persoana se poate ocupa si de partea de bucatarie si de partea de caserie? daca da, sub ce cod cor?
buna seara, am mai gasit o posibila solutie, si anume cea de ajutor bucatar lucrator in bucatarie, dar nu stiu daca poate inlocui la nevoie casierul
Ajutorul de bucatar poate fi casier , in conditiile art.35 alin.1C.mun.
are nevoie de vreo calificare sau este indeajuns bac-ul sau chiar licenta/masterat la o universitate?

banuiesc ca avand in vedere ca va fi train-uit de bucatarul in sine, nu are nevoie si de calificare de acasa ca sa zic asa

asta pe partea de ajutor bucatara, dar unii spun ca e nevoie sa aiba curs facut pentru casier, altii ca nu, ca e indeajuns sa aiba bac-ul luat.....nu mai stiu ce sa cred

dar in contractul de ajutor bucatar si in fisa postului exista aceasta exprimare "Îndeplineşte şi alte sarcini curente atribuite de către superiorul direct, în concordanţă cu necesităţile imediate ale unităţii." in aceasts exprimare nu poate intra si partea de casier? astfel incat sa nu fie o mie de contracte, ma rog, doua pe aceste doua joburi.
Ultima modificare: Duminică, 17 Aprilie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
Pentru functia de casier sau ajutor bucatar nu trebuie diploma de licenta/masterat.

Poate fi gestionar (casier) cel care a implinit vîrsta de 21 ani, a absolvit şcoala generală sau o şcoala echivalenta şi are cunoştinţele necesare pentru a îndeplini aceasta functie.

O solutie ar fi ca in fisa postului sa fie incluse si atributii de casier.
va multumesc foarte mult, finally am reusit sa rezolv. un big up din partea mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme act calificare sebastianbugan sebastianbugan Buna ziua. Sunt absolvent al unui liceu industrial cu profil electrotehnic din anul 1986,cu diploma bacalaureat. La momentu absolvirii, liceul respectiv nu ... (vezi toată discuția)
Poate fi modificata fisa postului sau mai bine spus adăugate ... Simona radu Simona radu Poate fi modificata fisa postului sau mai bine spus adăugate alte sarcini fara acordul angajatului? Este vorba de o instituție de stat. (vezi toată discuția)
Functia in carnetul de munca Marioara Maftei Marioara Maftei Daca este angajata o persoana pentru un post de bucatar si nu are aceasta calificare avand altele apropiate, il poti trece pe aceasta functie ( bucatar ) in ... (vezi toată discuția)