avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda rovinieta din OCT 2015
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda rovinieta din OCT 2015

Buna ziua!

Am primit astazi o amenda pentru circulatie fara rovinieta valabila.
Contraventia a avut loc in 06.10.2015.
Procesul verbal de constatare a contraventiei intocmit in 05.04.2016.
Primirea procesului verbal in 14.04.2016.

Are o semnatura a agentului constatator (copie) dar nu are semnatura contravenientului.

Poate fi contestat, avand in vedere data la care a ajuns la noi?
Cea mai mare problema este ca, am realizat acum cu primirea acestui PV ca rovinieta e expirata si de acum tot vor veni amenzi....
Auto este inmatriculat pe PJ si are mai multi conducatori auto care nu au verificat acest lucru. Auto nu are un administrator desemnat.

Multumim pentru indrumari!

Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 15:50, 14 Aprilie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Asa este. Termenele au fost respectate la limita. Din pacate nu aveti motive pt a depune contestatie. In ceea ce priveste semnatura contravenientului nu exista o asemenea prevedere, PV a fost transmis prin posta si a fost semnat de catre agentul constatator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa rovinieta alinauim alinauim Buna ziua! Intrebarea mea este, daca am circulat cu masina fara rovinieta #-o #-o in cat timp imi emite procesul de contraventie? Din cate am mai auzit sunt ... (vezi toată discuția)
Amenzi - roviniete neprimite vdeny vdeny Buna dimineata si Hristos a Inviat! Va rog din suflet sa ma ajutati in urmatoarele probleme: 1. Pe 25.04.2016, mamei i-a sosit un proces verbal de ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta. Tudor galati Tudor galati Buna seara. Am circulat cu masina 5 saptamani fara sa-mi dau seama ca am rovinieta expirata. In acest timp am trecut prin fata camerelor de rovinieta de cel ... (vezi toată discuția)