avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Utilizare spatiu birou pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Utilizare spatiu birou pfa

Buna ziua,

Ma intereseaza sub ce forma pot permite legal, in calitate de PFA, ca o alta societate comerciala sa foloseasca spatiul in care am deschis punct de lucru pentru intalniri de afaceri ocazionale. In prezent firma respectiva isi renoveaza sediul si are nevoie de un birou la care sa se intalneasca cu clientii importanti, birou pe care eu il pot pune la dispozitie. Mentionez ca este vorba despe utilizarea ocazionala a spatiului (1-2 ore pe saptamana, si nu in fiecare saptamana) pentru maxim 3 luni si firma nu va desfasura acolo activitate economica, astfel incat formalitatile si cheltuielile infiintarii unui punct de lucru nu se justifica. Cu toate acestea dorim ca totul sa fie ok din punct de vedere legal. Se poate opta pentru un contract de asociere in participatiune?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Inchiriere ocazionala a spatiului moonprincess moonprincess Buna ziua, sunt PFA si am deschis un punct de lucru. Avand mai mult spatiu decat am nevoie in realitate as dori sa pot inchiria ocazional o camera din cele 2 ... (vezi toată discuția)
Inchiriere birou fara punct de lucru user007 user007 Buna ziua, as dori sa intreb daca se poate inchiria ca firma (SRL) un birou fara a infiinta si un punct de lucru, activitatea la biroul respectiv fiind doar ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat obligatorie? moonprincess moonprincess Buna ziua, As dori cateva lamuriri cu privire la obligativitatea detinerii casei de marcat. Este vorba de o firma neplatitioare de TVA, cu sediul social ... (vezi toată discuția)