avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inchiriere birou fara punct de lucru
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inchiriere birou fara punct de lucru

Buna ziua, as dori sa intreb daca se poate inchiria ca firma (SRL) un birou fara a infiinta si un punct de lucru, activitatea la biroul respectiv fiind doar pentru intalniri ocazionale cu clienti.
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 13:23, 22 August 2012
Nu exista prevedere legala contrara pentru ceea ce doriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Utilizare spatiu birou pfa moonprincess moonprincess Buna ziua, Ma intereseaza sub ce forma pot permite legal, in calitate de PFA, ca o alta societate comerciala sa foloseasca spatiul in care am deschis punct ... (vezi toată discuția)
Acord vecini înființat pfa: ce înseamnă "activitate de birou"? danhaiduc danhaiduc Bună ziua, Doresc să îmi înființez un PFA ca programator, să pot lucra de acasă. În formularul pentru acordul asociației și a vecinilor trebuie ... (vezi toată discuția)
Functionare punct de lucru pe pfa moonprincess moonprincess Buna ziua. Am inchiriat pe PFA, din 15 mai, o casa pentru a-mi deschide punct de lucru. Imediat ce proprietarul (persoana fizica) va inregistra contractul la ... (vezi toată discuția)