avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Evacuare domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Evacuare domiciliu

buna ziua,
povestea mea este pe cat foarte dificila, cat si foarte ciudata.
ma numesc stefan, am 19 ani si am numai probleme. daca am postat in sectiunea necorespunzatoare, imi cer scuze. nu am stiut la cine sa apelez!
locuiesc impreuna cu mama intr-un ap. cu 2 camere(nu am tata), iar de o bucata buna de timp mama a inceput sa o ia razna, in sensul ca ma insista mereu cu amenintari cum ca m-ar evacua fortat din casa, fara motiv. eu sunt aj. ospatar de ospatar pe un vas de croaziera(pasageri).
de o luna, situatia mea s-a agravat. incepe sa imi arunce din haine, mi-a izbit calculatorul, ma insulta si ma umileste mereu, pe motivul ca stau prea mult timp plecat de acasa, ca s-a saturat de mine in 19 ani.... si tot asa!
ce as putea face??? precizez faptul ca adresa curenta este aceeasi cu cea din buletin, sunt luat in spatiu. nu stiu daca conteaza foarte mult, dar in situatia de fata cred ca trebuie luat in considerare si cel mai mic detaliu.
nu am ce face, nu am unde sa ma duc. am incercat de N ori, cat eu, cat si amici de a-i mei sa o rezolvam pe calea amiabila, dar fara rezultat. incerc sa nu o bag in seama sa evit o belea, dar ea sare si mai rau.
ma abtin cat pot de mult, dar nu stiu cat si cum o sa reactionez pe viitor.va implor, ajutati-ma!

multumesc foarte mult!

repet, imi cer scuze daca am postat in sectiunea necorespunzatoare. sunt foarte disperat pentru a gasi o solutie.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:18, 15 Aprilie 2016
buna seara, roxanel
corect, este o tensiune destul de ridicata intre mine si mama mea. am incercat inca o data sa vorbesc cu ea, rezultatul fiind total nefavorabil pentru mine.
v-as ruga, daca aveti timp, sa imi spuneti procedurile pe care trebuie sa le urmeze pentru a avea oficial o sentinta judecatoreasca, asta pentru mine.
referitor la mediere, m-am documentat si eu si am citit foarte multe, ajung la vorba dvs, nici nu se pune in calcul.
am incercat, fara rezultat.
multumesc celor care au raspuns si vor mai raspunde in sansa de a-mi sari in ajutor.
EDIT: ii rog pe toti cei care urmaresc acest subiect si mai trag cu ochiul prin mesaje sa isi lase parerea aici. orice sfat sau sugestie conteaza ft. mult pentru mine in momentul de fata. nu vreau sa ajung la 30 ani sa dorm prin gari
Ultima modificare: Joi, 14 Aprilie 2016
Andrei955, utilizator
Mama fiind proprietar si dvs tolerat, nu ii trebuie multe motive pt a cere evacuarea, nu te mai tolereaza, nu va mai intelegeti si punct.
Adica daca insista pe cale judecatoreasca, va poate evacua .
Daca schimba yala, politia nu se baga si va trebui sa apelati la instanta pt reintegrare in locuinta.
Eu va propun sa va mutati cu chirie, cateodata distanta si timpul rezolva multe.
Daca copilul e major si nu mai urmeaza cursuri ale unei facultati, parintele nu ii mai datoreaza intretinere si in general nimic, ar cam trebui sa acceptati asta, mai ales ca nu va intelegeti si exista tensiunea asta intre voi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor (violenta domestica) sergiux3m sergiux3m Numele Meu este sergiu am 22 de ani si sunt din tulcea....poate nu are relevanta.......de ceva timp adica de vreo 6-7 ani viatza mea si a celorlanta 2 surori ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, vin la dvs cu o intrebare in speranta ca cineva ma ... Mariangab Mariangab Buna ziua, vin la dvs cu o intrebare in speranta ca cineva ma poate ajuta sa fac cateva demersuri fara a avea probleme Fosta mea partenera(nu suntem ... (vezi toată discuția)
Dar de nuntã suntcalm suntcalm Bună ziua. Mă numesc Alexandru. Deunăzi am decis să-mi pun pirostriile şi am stabilit data cununiei civile. Aceasta n-a fost pe placul părinţilor, ... (vezi toată discuția)