avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Altercatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Altercatie

Buna ziua,

In urma cu o saptamana 2 barbati s-au luat la bataie. Ambii se aflau sub influenta bauturilor alcoolice, iar unul dintre ei i-a dat in cap celuilalt cu o sticla. Persoana vatamata, de etnie rroma, are arcada sparta si ochil vanat. Nu a avut nici o zi de spitalizare. Pe cale amiabila, vatamatul ii cere celuilalt o suma de bani. In cazul in care acesta nu i -o ofera, pe cale legala, care sunt pasii? Ce se intampla daca persoana agresata depune plangere la politie? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 16:07, 15 Aprilie 2016
Buna ziua!

Fapta constituie tentativa de omor. Pedeapsa e destul de mare, iar daunele pe care le poate cere pot fi si ele mari. Mai grav e ca sunt slabe sanse sa primeasca cu suspendare. Asta inseamna ca va face inchisoare.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovire irinaab irinaab Buna seara, As dori o lamurire imediata in legatura cu ce i s-a intamplat sotului meu in decursul zilei de astazi. intorcandu-se de la munca a intrat intr-un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am o mare nelămurire .. se poate considera tentativa ... SasuIoana SasuIoana Buna ziua ! Am o mare nelămurire .. se poate considera tentativa la omor o sticla cu benzina (doar cu benzina) aruncată intr-o casa in care proprietarul nu ... (vezi toată discuția)
Agresiune ajunsa la injunghiere. ce sa fac? eLeSlash eLeSlash buna. sa va povestesc in ziua de 27 decembrie am ajuns la un club eu sora fratele meu si inca 3 baieti. clubul era cam gol dar inauntru fiind niste localnici. ... (vezi toată discuția)