avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua ! Am o mare nelămurire .. se poate ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua ! Am o mare nelămurire .. se poate considera tentativa ...

Buna ziua ! Am o mare nelămurire ..
se poate considera tentativa la omor o sticla cu benzina (doar cu benzina) aruncată intr-o casa in care proprietarul nu era acasă ( deși el a declarat contrariul pentru a cere daune..care nu au existat), respectiv o casa cu o camera, cu geamul deja spart și fara mobila , fiind un om de etnie rroma mai exact ? Sunt in mari dubii pentru ca nu am văzut nicăieri tentativa la omor fara nici o victima rănită, iar expertiza zici ca nici nu a fost făcută, plus ca nu a luat foc absolut nimic ?? Va rog, și un mic sfat e binevenit.. Cunoaște cineva vreun expert pentru a ma ajuta contra cost cu o expertiza tehnica judiciara făcută ca la carte ? Va mulțumesc pentru eventualele răspunsuri !
Cel mai recent răspuns: SasuIoana , utilizator 00:19, 27 Iulie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Altercatie Andreea1709 Andreea1709 Buna ziua, In urma cu o saptamana 2 barbati s-au luat la bataie. Ambii se aflau sub influenta bauturilor alcoolice, iar unul dintre ei i-a dat in cap ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinul. tulburarea ordinii si linistii publice alecsandrud alecsandrud Buna, Problema mea este legata \'\'vecinii\'\' mei de langa casa in care locuiesc. Casa alaturata este locuita de fiul persoanei proprietare, plecata din tara ... (vezi toată discuția)
Tentativa de omor sau lovire si alte violente? love4not love4not Daca o persoana care sufera de probleme cardiace a fost atacata de mai multi indivizi, provocandu-i-se leziuni ce au necesitat in jur de 7 zile internare ... (vezi toată discuția)