avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Probleme cu vecinul. Tulburarea ordinii si linistii ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Probleme cu vecinul. Tulburarea ordinii si linistii publice

Buna,
Problema mea este legata ''vecinii'' mei de langa casa in care locuiesc. Casa alaturata este locuita de fiul persoanei proprietare, plecata din tara de ceva timp, fiu ce a revenit din puscarie de aproximativ 9 luni si care nu a facut decat sa dezmembreze casa (fierul la fier vechi, mobila la foc si geamurile casei sparte prin curtea casei) si care mai nou, lasa cu sau fara voia lui (asa se vaita) alte persoane de etnie rroma sa distruga si sa tulbure linistea. Am facut sesizari la politia locala pentru tulburarea linistii publice (si psihice) si prezenta unor persoane straine care si-au facut ''cuib'' in casa alaturata fara ca politia sa gaseasca motiv intemeiat pentru arestare sau inlaturarea lor, iar eu nu mai fac fata. Degeneratul, fiul proprietarei, nu are procura din partea parintilor cum ca ar fi administratorul acelei gospodarii. Concret, este locul nimanui si totusi este locuit de toata lumea de pe strada, toti nenorocitii care vor sa faca scandal, iar politia sustine ca nu poate face nimic fara procura si reclamatie din partea proprietarului. Va rog, daca exista o cale legala de opri calvarul, dati-mi de stire ca nu mai rezist.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 23:46, 28 Mai 2014
puteti lua legatura cu proprietarul din strainatate?
nu aveti multe de facut doar de chemat politia cand va tulbura cu cate un scandal.
salvarea nu vine ca sa ia nebunul daca acesta nu isi da acceptul. din ce scrieti este vorba de un bolnav psihic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

custodie minor catre tata Raevschi Niculeta Raevschi Niculeta in urma plecarii sotiei in strainatate si a abandonarii fiicei de 5 ani fiul meu a primit dupa 1,5 ani de tribulal custodia ficei definitive pana la 18 ani ., ... (vezi toată discuția)
Vecin agresiv PetrusAdrian PetrusAdrian Buna ziua tuturor. Ma numesc Adrian si doresc un sfat in legatura cu situatia in care ma aflu. Bunicii mei locuiesc la sat si au un vecin ( casa alaturata, ... (vezi toată discuția)
Saxofon la bloc ContSters87348 ContSters87348 Buna ziua tuturor ! Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi. De aproape un an s-au mutat deasupra mea niste persoane de etnie.... Au fost in Spania si dupa ce ... (vezi toată discuția)