avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Cum se pedepseste furtul de text
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Cum se pedepseste furtul de text

Sa zicem ca am facut niste tutoriale, am explicat exact cum se face acel lucru am facut si niste poze si apoi am postat pe un site/forum.

Alta persoana a preluat acel text cu tot cu poze si le-a pus pe alt site.

LEGAL ce poate patii acea persoana ?
Cum dovedesc eu ca acel text este scris de mine si pus acolo pe site-ul ala de mine ?
Daca merg si fac plangere penala banuiesc ca trebuie sa am ceva dovezii ?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 03:05, 17 Aprilie 2016
Cumva trebuie sa dovediti ca sunteti autorul si nu la randul dvs. unul care le-a copiat de altundeva (sau chiar de la cel acuzat). In penal, nu cred ca autoritatile isi vor da silinta si veti putea astepta mult si bine o rezolvare. In civil, e dificil, pentru ca trebuie sa puteti dovedi identitatea faptasului, sa-l dati in judecata, nu e sigur ca veti castiga, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Postat poze nud. in conditiile in care cineva a pus niste poze nud cu fosta pe ... Claudiu3098 Claudiu3098 In conditiile in care cineva a pus niste poze nud cu fosta pe facebook pe un cont fals. Aceasta a mers la politie si a acuzat persoana care a pus pozele. ... (vezi toată discuția)
Poze intime sustrase si puse pe net Dorky Dorky Mi-au fost sustrase si puse pe net o serie de poze intime care nu au fost niciodata menite sa fie facute publice. Am identificat autorul. Daca formulez o ... (vezi toată discuția)
Probe si infractiuni informatice w0lfshad3 w0lfshad3 1. Mi s-au luat / prelucrat poze de pe internet, laolalta cu texte calomnioase, si au fost facute publice prin mail intr-o retea intranet. Am salvat aceste ... (vezi toată discuția)