avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune/iesire din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune/iesire din indiviziune

Buna ziua,
Eu si sora mea mostenim fiecare cate 50 % dintr-o casa proprietatea parintilor nostrii. Ea locuieste in casa. Ce sanse am si ce posibilitati legale exista sa ma despagubeasca ptr cota mea?? multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:35, 14 Aprilie 2016
Nu este vorba de sanse, ci este vorba despre un drept. Va trebui sa faceti imparteala, fie va da banii pe 1/2 al dvs., fie daca se poate va delimiteaza 1/2 din casa, fie se vinde bunul si se impart banii, exista variante, insa de preferat sa va intelegeti ca oamenii si sa nu ajungeti in instanta pentru atata lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita imobil bun comun Alexdidina Alexdidina Buna ziua ! Am o intrebare referitoare la o executare silita ! Va urma sa intru impreuna cu sora mea in posesia unui imobil printr un act de donatie in ... (vezi toată discuția)
Suntem trei frati iar fratele cel mare nu vrea sa facem succesiunea Oacc Oacc Buna ziua,Santem trei frati iar fratele cel mare nu vrea sa facem taxa de succesiune dupa parinti decedati.metionez ca avem un apartament mostenire de la ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire daniela0110 daniela0110 Suntem 4 frati (1 frate si 3 surori), toti majori,cu familii.In urma cu un an parintii au decedat.A ramas casa parintilor sa o impartim.Unul din frati ar vrea ... (vezi toată discuția)