avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Definitivat barou-consilier
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Definitivat barou-consilier

Scuze pentru intrebare. Stiu ca a mai fost postata o astfel de intrebare dar vreau sa ma lamuresc:frantic:

Dupa absolvirea definitivatului la Colegiul Consilierilor Juridici in acelasi an se poate da examen de definitivat in Barou.
Sau pe langa cei 2 ani din Colegiu mai trebuie un adaos de inca 3 ani pentru indeplinirea a 5 ani de vechime?:(
Cel mai recent răspuns: spineanuc , utilizator 20:39, 14 Aprilie 2016
Pe langa cei 2 ani din Colegiu mai trebuie un adaos de inca 3 ani pentru indeplinirea a 5 ani de vechime.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un consilier juridic cu vechime 5 ani poate sustine examen pentru primirea in profesia de avocat ca avocat definitiv? aleodor27 aleodor27 In conditiile in care un consilier juridic cu vechime de peste 5, daca nu a fost si nu este inscris in Colegiul consilierilor juridici sau in alte asociatii, ... (vezi toată discuția)
Admiterea in barou a consilierului juridic care a promovat examenul de definitivare la colegiul consilierilor juridici AllynnaCatana AllynnaCatana Buna ziua. Am si eu 2 intrebari: 1) Sunt consilier juridic ce am absolvit examenul de definitivare la Colegiul Consilierilor Juridici si am o vechime de 2 ... (vezi toată discuția)
Posibilitatea sustinerii examenului la inm dupa 5 ani vechime intr-o profesie juridica Cristina I. Cristina I. Buna ziua. Am urmatoarea neclaritate: daca un absolvent de drept este angajat ca si consilier juridic cu jumatate de norma insa, perioada de 5 ani vechime in ... (vezi toată discuția)