avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Telekom, hartuire si fals in acte
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Telekom, hartuire si fals in acte

Buna ziua.
Acum cativa ani, bunicul meu , care detinea un abonament de telefonie fixa , a decedat. Bunica a fost sunata si intrebata daca vrea sa pastreze numarul pe numele ei, dar a refuzat categoric.
Dupa putin timp, facturile au inceput sa vina pe numele ei.
Am lucrat in domeniu si din cunostintele mele stiu ca un contract nu poate sa fie preluat de la o alta persoana decat prin cesiune. Am sunat la Telekom, am cerut o copie dupa un contract, daca exista asa ceva, am cerut o copie dupa cesiune, absolut niciun raspuns.
Bunica mea a fost sunata in mod regulat, amenintata cu repercursiuni in caz de neplata...motiv pentru care a si platit pana sa aflu eu.
Am solicitat ca numarul meu sa devina numar de contact...si de atunci am fost sunati si hartuiti sa platim. Dimineata la ora 8 si 5 minute, eram sunat de la Telecom sa platesc.
Vreau sa-i dau in judecata pentru hartuire si fals in acte. Am sanse de reusita?

In raspunsul de la opc am avut castig de cauza, au fost obligati sa imi restituie banii platiti de bunica mea si am fost intrumat catre instanta pentru daunele morale.

Multumesc anticipat, o zi buna!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 11:34, 20 Aprilie 2016
alexandrustoica2008 a scris:

Vreau sa-i dau in judecata pentru hartuire si fals in acte. Am sanse de reusita?

Nu va poate spune nimeni pe forum daca aveti sanse sau nu. Nici cu avocat angajat exista certitudinea ca veti castiga ceva in urma actiunii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creanta preluata de intrum claudia manescu claudia manescu buna ziua, acum cativa ani, cred ca 10 am facut un abonament, cel mai ieftin la orange.Dupa cinci luni mi s-a furat telefonul si am dat fuga sa anunt sa imi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am detinut o cartela telekom prepayd si eram in perioada ... rmarius18 rmarius18 Bună ziua, Am deținut o cartelă Telekom Prepaid și eram în perioada de grație (ultima dată încărcată în ianuarie 2023). În urmă cu 2 ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila telekom incheiat fraudulos, telefonic cu bunica dementa, incoerenta si confuza in vorbire Nyykk Nyykk Poate ma poate ajuta cineva cu urmatoarea speta.... Am cerut pe e-mail celor de la Telekom sa rezilieze nr. de tel. fix al bunicii mele, 88 ani cu probleme de ... (vezi toată discuția)