Buna ziua.
Acum cativa ani, bunicul meu , care detinea un abonament de telefonie fixa , a decedat. Bunica a fost sunata si intrebata daca vrea sa pastreze numarul pe numele ei, dar a refuzat categoric.
Dupa putin timp, facturile au inceput sa vina pe numele ei.
Am lucrat in domeniu si din cunostintele mele stiu ca un contract nu poate sa fie preluat de la o alta persoana decat prin cesiune. Am sunat la Telekom, am cerut o copie dupa un contract, daca exista asa ceva, am cerut o copie dupa cesiune, absolut niciun raspuns.
Bunica mea a fost sunata in mod regulat, amenintata cu repercursiuni in caz de neplata...motiv pentru care a si platit pana sa aflu eu.
Am solicitat ca numarul meu sa devina numar de contact...si de atunci am fost sunati si hartuiti sa platim. Dimineata la ora 8 si 5 minute, eram sunat de la Telecom sa platesc.
Vreau sa-i dau in judecata pentru hartuire si fals in acte. Am sanse de reusita?
In raspunsul de la opc am avut castig de cauza, au fost obligati sa imi restituie banii platiti de bunica mea si am fost intrumat catre instanta pentru daunele morale.