avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... definitivare pe post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

definitivare pe post

La incheierea perioadei de proba ( institutie publica) a unui CIM, mai este necesar decizie pentru definitivarea pe post?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:42, 18 Aprilie 2016
Nu este nevoie de o astfel de decizie.

C.i.m. pe ce durata a fost incheiat?
CIM a fost incheiat pe durata nedeterminata. Dar nu suntem deloc deschisi la minte. Daca sefii isi aduc aminte ca pe vremuri asa se proceda, sustin ca ar fi bine sa facem si acum la fel. Degeaba le spun ca nu are nici un rost. Si uite asa ne ingropam in hartii inutile.
Nu are niciun sens o astfel de decizie , daca c.i.m. a fsot incehiat pe durata nedeterminata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai face decizie ? oanaportar oanaportar Unitatea a incheiat un CIM cu un salariat. Luni ii va expira perioada de proba. Seful ierarhic superior i-a facut caracterizarea salariatului, iar ... (vezi toată discuția)
Angajat pe perioada determinata florea florin florea florin un angajat pe perioada determinata de 6 luni are o perioada de proba de 15 zile. La finalul perioadei de proba acesta corespunde si se doreste continuarea CIM. ... (vezi toată discuția)
Revisal valentinaanghel valentinaanghel Pentru un CIM perioada determinata (01.03.2012-30.06.2012) suspendat in luna iunie sunt corecte urmatoarele inregistrari in revisal: 01.06-30.06.2012 ... (vezi toată discuția)