avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... se mai face Decizie ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

se mai face Decizie ?

Unitatea a incheiat un CIM cu un salariat.
Luni ii va expira perioada de proba.
Seful ierarhic superior i-a facut caracterizarea salariatului,
iar directorul este de acord cu
definitivarea pe post a noului angajat.

Va rog sa imi spuneti daca trebuie sa se mai emita
si o Decizie de definitivare pe post a noului angajat ?

Cel mai recent răspuns: oanaportar , utilizator 14:22, 19 Octombrie 2015
A avut c.i.m pe durata determinata?
Nu.
I s-a facut CIM cu anumite clauze
pe care noul angajat trebuia sa le indeplineasca
in termenul de proba.
Daca nu are c.i.m pe durata determinata, nu mai vad rostul emiterii unei decizii de definitivare pe post.
Va rog frumos sa imi spuneti
daca sunt dispozitii legale care prevad acest lucru ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Octombrie 2015
oanaportar, utilizator
Este doar o logica care pleaca de la simplul fapt ca, c.i.m. a fost incheiat pe durata nedeterminata.
Sens in care nu vad necesitatea emiterii unei decizii de definitivare pe post dupa expirarea perioadei de proba.

Alte discuții în legătură

Cim perioada nedeterminata - perioada de proba nicol_pandelea nicol_pandelea Buna seara, am avut la concurs un post administrator - perioada nedeterminata, dl director doreste sa avem perioada de proba - 90 zile calendaristice cf ... (vezi toată discuția)
Modificare durata contract alina40 alina40 Buna ziua, am un contract care initial a fost incheiat pe durata nedeterminata, iar acum partile au convenit prin act aditional sa modifice durata in ... (vezi toată discuția)
Angajat pe perioada determinata florea florin florea florin un angajat pe perioada determinata de 6 luni are o perioada de proba de 15 zile. La finalul perioadei de proba acesta corespunde si se doreste continuarea CIM. ... (vezi toată discuția)