avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire dupa moarte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire dupa moarte

Buna ziua,
Mama mea are cancer metastazat in faza finala si nu stie cat mai are de trait.

Doreste sa stie daca apartamentul pe care-l detine, fara sa specifice regim matrimonial la comun, apartament detinut dinaintea casniciei, daca in urma decesului ii va reveni si sotului actual o cota parte.

Mentionez ca apartamentul are 3 camere, suntem 3 copii.
In cazul in care acest apartament ii revine o cota si actualului sot, in procent de cat ii revine acestuia?

Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 15 Aprilie 2016
rondelli, utilizator
Cel mai recent răspuns: rondelli , utilizator 17:10, 15 Aprilie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ivi ivi Buna ziua. A-si dori cateva raspunsuri daca ma poate ajuta cineva. In 1990 a murit mama mea. In urma decesului ei nu s-a facut succesiune. Tatal meu s-a ... (vezi toată discuția)
Cat mostenesc sotul si copii pituna pituna Mama mea ia facut surorii mele un act de vazare cumparare si intretinere in anul 2005,la sfarsitul actului este specificat ca este in devalmasie cu sotul ei. ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa tata caren caren sa inteleg ca sotia tatalui meu, in cazul decesului tatalui, aceasta beneficiaza de 1/4 din bunurile pe care tatal meu le.a mostenit dupa urma mamei mele? dar ... (vezi toată discuția)