avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Raspuns procuror dupa ce am dat declaratie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Raspuns procuror dupa ce am dat declaratie

Dupa ce am dat declaratia in calitate de suspect, cat timp (aproximativ) o sa mai dureze pana o sa primesc raspuns de la procuror (scoatere,renuntare, trimitere in judecata) ?
Depinde de la caz la caz.

Renunțare nu se da în acest moment.
Trebuie modificata legea.
Inainte sa va trimita in judecata trebuie sa puna in miscare actiunea penala impotriva dvs si sa va audieze si in calitate de inculpat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Audienta la procurorul de caz sionescu2202 sionescu2202 Sunt suspectat pentru infractiunea de incredintare a conducerii unui autovehicul de catre o persoana care nu are permis de conducere. Momentan e faza de ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta alcoolului vladimircristian vladimircristian am fost oprit in trafic si am avut 1 si 15 in singe pot sa imi mai recuperez permisul multumesc (vezi toată discuția)
Trimitere in judecata fara sa fiu audiat de procuror mezgageza mezgageza conform noului cod penal nu este obligatorie prezentarea materialului......inseamna ca odata voi fi citat ca suspect,dupa aceea ca inculpat cand vor da in ... (vezi toată discuția)