avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ridicare talon auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ridicare talon auto

daca ti se ridica talonul auto am auzit ca in 15 zile il poti scoate fara proprietar masina nu fiind inscrisa pe numele meu
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 20:31, 17 Aprilie 2016
In cazul ridicarii talonului,numai titluarul il poate solicita
Exista un motiv pentru care s-a retinut certificatul de inmatriculare. Restituirea certificatului de inmatriculare se face numai dupa ce motivul pentru care a fost retinut nu mai exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talon auto retinut pentru netransmiterea datelor privind noul proprietar roby-hd roby-hd Buna!!! Am o mare problema, daca ma poate ajuta careva Rog f.f.f. frumos. In urma cu 10 luni am cumparat o masina Logan si am incheiat un contract de ... (vezi toată discuția)
Am vândut o maşină Veronica Melania Veronica Melania Am vândut o maşină în urmă cu trei ani dar cumparatorul nu și-a trecut-o pe nume. Am făcut contract de vânzare cumpărare, am radiat-o de la ... (vezi toată discuția)
Valabilitate rca incheiata pe numele noului proprietar in cazul schimbarii proprietarului Pop Izabela Pop Izabela Dat fiind preturile prohibitive practicate de societatile de asigurari pentru proprietarii de autoturisme cu varsta sub 25 ani am decis sa transcriu masina pe ... (vezi toată discuția)