avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie

Dupa primirea deciziei de pensionare pentru limita de varsta pot lucra in continuare la acelasi loc de munca sau trebuie neaparat incetat contractul de munca si incheiat altul?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 08:08, 17 Aprilie 2016
Daca pensia de limita de varsta este cu reducerea varstei, atunci la momentul comunicarii deciziei se incheie CIM-ul vechi si face altul nou.
Daca este fara reducerea varstei acest lucru trebuie facul la implinirea conditiilor de varsta standard si stagiu minim de cotizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat care are decizie de pensie pentru limita de varsta nu anunta angajatorul jujica jujica Buna ziua Un angajat are de 6 luni decizia de pensionare pentru limita de varsta si isi desfasoara activitatea in baza vechiului CIM. Doresc sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Reangajare pensionar ntyry75 ntyry75 Buna ziua, Incepand cu luna noiembrie a.c. mi-a iesit decizia de pensionare pentru limita de varsta. In acest moment sunt director general la firma mea si ... (vezi toată discuția)
Incadrare dupa pensionare angi25 angi25 Acum sunt angajata si mi-am depus dosarul pentru pensionare (F, 60 ani impliniti in martie, ani de munca 38), dar, vreau sa raman in continuare sa lucrez ... (vezi toată discuția)