avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scutire de la plata impozitelor pe cladire
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scutire de la plata impozitelor pe cladire

Buna. Eu sunt persoana cu handicap grav (21 de ani) si locuiesc in casa parintilor care este pe numele mamei si a tatei care este decedat si nu sa facut succesiunea pot sa nu mai platesc impozitul pe cladire si terenul aferent acestuia sau sa o scutesc pe mama de el
??
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 08:38, 18 Aprilie 2016
Citiți acest topic:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit pe cladiri pentru persoane cu handicap rcristea67 rcristea67 Buna ziua, Locuiesc cu parinti intr-un imobil la bloc, apartamentul este pe numele parintilor, eu sunt o persoana cu gradul de handicap grav, as dori va rog ... (vezi toată discuția)
Scutire taxe si impozite ciorasteanustanel ciorasteanustanel Mama este cu handicap grav si tatal este decedat. Pentru casa si terenul pe care l-au avut impreuna va plati impozit? Mentionez ca nu s-a dezbatut mostenirea ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit cladire ika ika Buna seara, Sotia este incadrata conform Legii nr.448/2006, in grad handicap accentuat.Eu am domicilul stabil la aceiasi adresa cu ea. Intentionez sa ... (vezi toată discuția)