avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... inregistrarea casatoriei
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

inregistrarea casatoriei

sunt casatorita de aproape un an cu un cetatean din camerun.casatoria a avut loc in cipru.unde si ce documente am nevoie pt a inregistra casatoria in romania
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 15:20, 18 Aprilie 2016

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de detalii - casatorie cu un cetatean iraqian ada_wolf ada_wolf vreau sa ma casatoresc cu un cetatean iraqian, in prezent cu rezidenta in Syria si as dori sa ma ajutati cu detalii asupra tipului de invitatie pe care trebuie ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un marocan in romania missuri missuri Buna ziua!As dori sa stiu si eu ce acte sunt necesare (pentru amandoi)pentru o casatorie in romania cu un cetatean marochin si in cat timp isi poate lua ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean canadian din provincia quebec,montreal DianaIolanda DianaIolanda Buna ziua,ma numesc I.P.,din Iasi,sunt medic stomatolog de profesie,si am decis sa ma casatoresc cu un cetatean canadian.Am doi copii din casatorie ... (vezi toată discuția)