avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil pentru mama
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil pentru mama

Bună dimineața, conform legii la o lună din concediu de creștere copil are dreptul tatăl, dar dacă din păcate tatăl a decedat, luna aceea o poate lua tot mama sau este o lună pierdută, vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:15, 18 Aprilie 2016
1. Avand in vedere situatia creata (decesul tatalui) cred ca puteti beneficia dvs. de concediu crestere copil (CCC) pana la sfarsitul perioadei.

2. Asemenea caz nu este precazut in legislatie si de aceea va recomand sa va adresati direct ANPIS, pe e-mail, la: anps@prestatiisociale.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reluarea indemnizatiei de somaj dupa ccc rellys rellys -sunt in concediu de crestere copil pana la data de 14 septembrie2015/2ani -am intrat din somaj -tatal nu doreste sa beneficieze de acea luna -ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Ccc2 Anaeli_dany Anaeli_dany Sunt in concediu de crestere copil pana face copilul 2 ani pe data de 30.04.16 eu ar trebuii sa ma intorc la munca cu o luna mai devreme dar su t gravida cu ... (vezi toată discuția)
In timpul concediului de crestere copil pot elibera avize psihologice fara a fi platita ? vyky vyky In timpul concediului de crestere copil pot elibera avize psihologice probono sau fara a fi platita ? Cum as putea proceda in mod legal ? Iar daca ar fi un ... (vezi toată discuția)