avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pot lucra ca zilier, daca sant pensionat gradul 3 , cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pot lucra ca zilier, daca sant pensionat gradul 3 , cu drept de munca 4 ore/zi!

sant pensionar gr 3, drept de munca 4 ore/ zi, si vreu sa merg ca figurant la castel H unedoara, ca zilier , si cred ca se ponteaza 8 ore, pentru ca se ofera 50 ron /zi, nu mi se taie pensia?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:10, 18 Aprilie 2016
Nu puteti munci mai mult de 4 ore/zi .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre acordarea de pensii marian_26 marian_26 daca am un ajutor de la primarie de 272 de lei (gradul 2) si am facut ulterior si un dosar de pensie de invaliditate (gradul 2) in valoare de 400 de lei ce ... (vezi toată discuția)
Angajare pensionar o pensie de invaliditate de la asociatia surzilor IldikoB IldikoB Buna ziua, Intrebarea mea este daca poate fi angajat cu program normal pe perioada nedeterminata un pensionar cu pensie de invaliditate gr.3 de la Asociatia ... (vezi toată discuția)
Invalid gr.3 pot sa lucrez mai mult de 4 ore/zi? aidu aidu In calitate de invalid gr. 3, pot sa inchei contract de munca cu timp flexibil...insa care sa rezulte mai mult de 4 ore/zi? ex. 3 zile/saptamana? (vezi toată discuția)