avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Taxe, impozite si alte probleme de ... Deschidere punct de lucru in Italia.
Discuție deschisă în Taxe, impozite si alte probleme de afaceri

Deschidere punct de lucru in Italia.

Buna ziua.

Care este procedura pentru deschiderea unui punct de lucru ( service auto) in Italia?

Se inregistreaza punctul de lucru la Registrul Comertului din Romania?
Se procedeaza la fel ca la deschiderea unui punct de lucru pe teritoriul Romaniei?
Contractul pentru spatiu trebuie tradus si legalizat?

Ulterior, in Italia, trebuie inregistrat punctul de lucru?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: REINVENT CONSULTING , Consilier juridic 11:16, 22 Iunie 2017
Buna ziua, daca deschideti punctul de lucru in Italia, atunci toata procedura juridica o veti inregistra la Registrul Cometului din Italia - Registro delle Imprese, ce functioneaza prin oficii locale subordonate Camerei de Comert.

Orice tip de companie ar alege un investitor strain sa deschida in Italia, acesta trebuie sa stie ca procedura poate fi realizata online sau la sediul Registrului Comertului local, unde se va depune documentatia ceruta. Fondatorii companiei au obligatia de a pregati si depune urmatoarele documente si informatii: o cerere de inregistrare a firmei, actul constitutiv, o lista a numelor si adreselor membrilor si asociatilor/actionarilor etc.


Daca alegeti inregistrarea online, toate actele necesare trebuie sa fie atasate in format electronic, impreuna cu cererea pe care o gasiti pe platforma online. Procedura online este disponibila pe portalul care apartine Camerei de Comert si care este cunoscut sub denumirea de InfoCamere.

Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare sucursala societate in italia marian2015 marian2015 Doresc sa infiintez o sucursala a unei societati in Italia. Precizez ca sucursala se va ocupa de vanzare onlie flori in Italia. Care este statutul juridic si ... (vezi toată discuția)
Ce presupune deschiderea unui punct de lucru in italia??? [madalina] [madalina] Suntem o societate romaneasca care are nevoie sa angajeze un cetatean italian care sa traiasca si sa lucreze in Italia si in consecinta sa fie angajat dupa ... (vezi toată discuția)
deschidere punct lucru in italia serban_ana67 serban_ana67 am o firma inregistrata in Romania cu obiect de activitate constructii, dar eu lucrez in italia pentru o alta firma de constructii ca pers fizica., vreau sa ... (vezi toată discuția)