avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... producator de plante decorative
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

producator de plante decorative

Buna ziua,
As dori sa stiu ce trebuie facut pentru a deveni producator de plante decorative de apartament.
Aceeasi intrebare o pun si pentru prietena mea care vrea sa devina producator de plante de gradina, in conditiile in care ea are o cota parte dintr-un teren, obtinuta prin mostenire prin decesul unui dintre parinti, dar nu locuieste in localitatea respectiva.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Tulcea Detectiv particular , Alte profesii 10:29, 11 August 2009
Sa vedeti in catalogul de meserii, unde se incadreaza aceasta activitate...si sa va autorizati in acest sens, fie ca PFA fie ca societate...:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune irinafil irinafil Succesiunea se accepta la data la care a decedat persoana sau la data depunerii cererii de succesiune la notar. (vezi toată discuția)
Situatie teren din fata blocului Maria@V Maria@V Buna ziua, mi-am cumparat recent un apartament la parter si am unele neclaritati. As dori sa stiu daca vecinii au dreptul sa isi faca gradina in fata ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc la partierul unui bloc din iasi, am in fata ... Theia1212 Theia1212 Buna ziua, locuiesc la partierul unui bloc din Iasi, am in fata o gradina care a fost mereu inchisa dar foarte degradata ma refer ca era plina de melci, ... (vezi toată discuția)