avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de interventie principala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de interventie principala

Sint intervenient principal intr-un dosar de succesiune in care nu sint mostenitor. Am interes intrucit am cumparat un imobil de la sotia defunctului fara sa se fi dezbatut succesiunea dupa defunct, astfel ca am intervenit in acest dosar de succesiune. Care sint sansele mele impotriva rudelor defunctului?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:11, 20 Aprilie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Sa se constate ca nepotul defunctului nu este mostenitorul acestuia, intrucit nu a acceptat succesiunea in termen, acesta are testament olograf.
Aţi riscat cumpărând un bun de la o persoană despre care ştiaţi că nu era proprietar.
Daca nepotul nu si-a exprimat dreptul de optiune succesoarala in termenul legal si nici nu a facut acte de acceptare tacita in termen de 6 luni dupa vechiul cod civil sau un an dupa noul cod civil, aveti sanse de castig.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constatarea calitatii de mostenitor ContSters238389 ContSters238389 Am deschis o actiune in instanta \\"constatarea calitatii de mostenitor\\" dupa unchiul meu in concurs cu soti lui decedata si mostenitorii ei. Intrucit toata ... (vezi toată discuția)
Succesiune mela57 mela57 in cat timp de la deces trebuie facuta succesiunea? (vezi toată discuția)
Mostenire succesorala Nikey26 Nikey26 Buna ziua numele meu este Doru solicit un sfat in urmatoarea problema: Tatal meu a decedat acum aprox. 2 ani nefacand acte nimanui . Tatal meu a mai fost ... (vezi toată discuția)