avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident cu daune materiale
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident cu daune materiale

buna ziua
un prieten a scapat controlul volanului in conditii de drum alunecos si ceva consum de alcool a lovit poarta unui imobil , a incercat rezolvarea amiabila a situatiei , propietarul a venit si a luat cheile din contact fara acordul propietarului , la venirea politiei erea in doua picioare fara sa aiba vreo durere , in sectia de politei la fel a asteptat vreo 4 ore , la trei zile si-a bagat piciorul in ghips . In declaratie spune ca erea in pat cand masina a intrat in poarta acestuia , ce se poate intimpla avind in vedere tentativa de santaj si solicitarea fara drept ca ar fii fost acidentat de poarta .?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 16:40, 18 Aprilie 2016
Buna ziua,
Ce a consmnat politia la momentul accidentului?
Alcoolul si covrigul nu s-au inteles niciodata asa caaaa
In functie de ce va putea demonstra fiecare cu acte si martori prietenul poate sa fie acuzat inclusiv de vatamare corporala, conducere sub influenta bauturilor alcoolice, etc.
Ceva inchisoare cu sau fara executare.
Ar fi bine sa luati legatura cu un avocat care, dupa ce va afla din inscrisuri si din pove4stire toata situatia de fapt va va putea ajuta in continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere 0prisH 0prisH Buna seara! Am avut un moment de inconstienta in care m-am urcat baut la volan pe data de 24.07.2016 cu o alcoolemie in aerul expirat de 0.59 ml/l . Politia ... (vezi toată discuția)
Retinere permis pentru conducere fara categ. corespunzatoare ionutcraciunaurelian ionutcraciunaurelian Buna seara. Ma numesc Ionut C. Aurelian , nascut pe 21/08/97 La data de 04 / 07 / 2015 am fost oprit de un echipaj de politie la cca. 200-300 m de ... (vezi toată discuția)
Acostat, batut in strada si amenintat cu moartea andreya22 andreya22 in ziua de serviciu a tatalui lucrand la institutie publica ,avand asupra sa documentatii ale primariei privind serviciul de paza obsteasca (in mediul rural) ... (vezi toată discuția)