avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... RESTITUIRE BANI
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

RESTITUIRE BANI

Buna ziua! Va rog frumos daca ma poate ajuta careva cu un sfat in privinta unei probleme, in urma cu cateva luni am avut poprire pe pensie din partea unui executor judecatoresc privind 4 amenzi de rovinieta CNDNR , intre timp am apelat la instanta care mi-au dat castig de cauza iar aceste amenzi fiind anulate dar intre timp bani au fost opriti lunar. Cum pot proceda sa intru in posesia banilor?? Sa le trimit o adresa celor de la CNDNR sau executorului?VA MULTUMESC!!!
Cel mai recent răspuns: Floarea Cring , Consultant credite si finantari 12:03, 19 Aprilie 2016
Adresa o faceti catre CNADNR, pentru ca ei trebuie sa va restituie banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda cnadnr anulata, recuperare suma bosonel bosonel Cum se poate recupera o amenda rovigneta, pentru care am fost executat de catre CNADNR, dar am castigat in instanta anularea pv (bineinteles ulterior ... (vezi toată discuția)
Recuperare banii Kristine1989 Kristine1989 Buna ziua. Am o întrebare dacă m-a poate ajuta cineva. Am depus in instanța contestație privind executarea silită legată de amenda de rovinieta și am ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez banii pe care i-am platit ca amenda rovinieta ? perlutina perlutina Am fost amendata pentru neplata rovinieta, aiurea si am cistigat procesul. Care este entitatea careia sa ma adresez sa imi restituie banii platiti, ca amenda. ... (vezi toată discuția)