avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recuperare banii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recuperare banii

Buna ziua. Am o întrebare dacă m-a poate ajuta cineva. Am depus in instanța contestație privind executarea silită legată de amenda de rovinieta și am câștigat. Mi sa anulat procesul verbal. Din cauza ca procesul a durat prea mult am fost forțată sa plătesc executorului banii. Acum nu știu cum sa procedez sa îmi recuperez banii. M-a poate ajuta cineva? Are cineva vreun model de cerere către CNADNR pt recuperarea banilor. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:14, 6 Ianuarie 2017
Daca detineti hotarare judecatoreasca definitiva favorabila,puteti sa va adresati unui executor judecatoresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita rovignieta dar am contestatie a procesului anterior executarii Sylvian2010 Sylvian2010 buna ziua. Sotia mea a primit o amenda pe rovinieta. procesul verbal a fost facut in 5 luni de la data constatarii contraventiei dar I-a fost adus la ... (vezi toată discuția)
Amenda cnadnr anulata, recuperare suma bosonel bosonel Cum se poate recupera o amenda rovigneta, pentru care am fost executat de catre CNADNR, dar am castigat in instanta anularea pv (bineinteles ulterior ... (vezi toată discuția)
Anulare executare silita ci-ci ci-ci Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu cateva raspunsuri referitoare la urmatoarea speta: In anul 2012 am primit o instiintare ca in luna aprilie 2012 mi ... (vezi toată discuția)