avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechime in munca

am tot cautat prin actele normative si n-am gasit ceva clar :(
Concediu crestere copil in varsta de pana la 2 ani intra la calculul sporului de vechime ,daca nu a avut un CIM, dar a cotizat catre Casa de Pensii ?!
S-au o luam in calcul DOAR pentru pensie ca perioada asimilata?

Cel mai recent răspuns: gluten , utilizator 16:59, 20 Aprilie 2016
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechimea in timpul indemnizatiei de crestere copil mirela 20 mirela 20 Stiu ca cei care primesc indemnizatie (copil sau parinte cu handicap) beneficiaza de vechime, pt aceasta perioada. Si sotul meu a avut aceasta indemnizatie, ... (vezi toată discuția)
Spor vechime pentru perioada de concediu crestere copil pana la doi ani. antonesaileana antonesaileana As dori o lamurire cu privire la calculul sporului de vechime, si anume daca in calculul sporului de vechime in munca se tine cont si de perioada de concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate (prenatal) raluk_cream raluk_cream Ce acte mai exact trebuie sa dau angajatorului pt a intra in prenatal la 7 luni?Inafara de certificatul medical de la medicul de famile mai trebuie ... (vezi toată discuția)