avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrerupere activitate profesionala/CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrerupere activitate profesionala/CIM

Buna ziua,

In ce fel este afectat un angajat in situatia in care are o pauza de activitate intre doua locuri de munca?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: werepairit , utilizator 14:30, 19 Aprilie 2016
Perioada respectiva de intrerupere nu este vechime in munca si nici stagiu de cotizare la pensie, sanatate si somaj.
Depinde de durata de intrerupere si pentru ce moriv intrebati.
Este vorba despre incheierea colaborarii cu un angajator si inceperea colaborarii cu un alt angajator dupa o saptamana, timp in care nu este semnat CIM cu niciunul dintre cei doi angajatori. Ce "riscuri" isi asuma angajatul respectiv?
In afara de ce v-am raspuns mai inainte nu aveti nici un risc.
werepairit a scris:

... Ce "riscuri" isi asuma angajatul respectiv?

Riscuri majore nu sunt decat asa cum va mai spus anterior depinde de perioada de intrerupere .

Alte discuții în legătură

Demisie si reangajare Iael Iael Buna ziua , As vrea sa intreb cum m-ar putea afecta faptul ca intre incetarea contractului de munca de la fostul serviciu si incheierea noului contract de ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal chirita-alina chirita-alina Buna ziua, De la data de 01.06.2010 voi intra in concediu de risc maternal, pe o perioada de 120 de zile, la recomandarea medicului specialiast si cu aprobare ... (vezi toată discuția)
Probleme incheiere contract de munca tudordan83 tudordan83 Buna ziua, Urmeaza sa imi inchei contractual de munca cu firma actuala si sa semnez pentru o alta firma. Intrebarea mea este: daca exista o pauza de o ... (vezi toată discuția)