avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie si reangajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie si reangajare

Buna ziua ,

As vrea sa intreb cum m-ar putea afecta faptul ca intre incetarea contractului de munca de la fostul serviciu si incheierea noului contract de munca la un alt angajator exista o pauza de o saptamana in care nu am fost angajat ?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:59, 21 Martie 2016
In acea saptamana nu aveti vechime in munca si nici stagiu de cotizare la pensie, sanatate si somaj.
Iael

Va poate afecta in situatia in care veti beneficia de somaj, pensie sau spor de vechime

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme incheiere contract de munca tudordan83 tudordan83 Buna ziua, Urmeaza sa imi inchei contractual de munca cu firma actuala si sa semnez pentru o alta firma. Intrebarea mea este: daca exista o pauza de o ... (vezi toată discuția)
Intrerupere activitate profesionala/cim werepairit werepairit Buna ziua, In ce fel este afectat un angajat in situatia in care are o pauza de activitate intre doua locuri de munca? Multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc sandycraciun sandycraciun Buna ziua, In perioada 1 ianuarie-31 decembrie 2010 am fost angajata cu contract pe perioada determinata. Din iaunuarie 2011 am intrat in concediu de ... (vezi toată discuția)