avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Internat in spital dar prezent si in pontaje
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Internat in spital dar prezent si in pontaje

Buna ziua,

As dori sa stiu daca este posibil ca o persoana care lucreaza in sistemul sanitar sa fie prezenta la locul de munca,deci prezenta in pontaje, dar, in acelasi timp sa figureze si ca internata (pe foaie continua de internare)? Eu as dori sa fac niste analize la spitalul unde lucrez, ceea ce necesita internare pt 1-2 zile, dar fara sa imi iau concediu medical. Parerile au fost impartite din partea colegilor. Cunoasteti mai bine legislatia in acest domeniu?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:03, 19 Aprilie 2016
Nu se poate face asa ceva, sa fiti internat in spital si pontat ca prezent la munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am fost internat 3 zile în spital dar în același ... iMozzie iMozzie Bună ziua. Am fost internat 3 zile în spital dar în același timp am semnat și foaia de prezență la serviciu. Ce se poate întâmpla în cazul ... (vezi toată discuția)
Concediul medical augustin39 augustin39 am avut un concediu medical pe care adm societatii la care lucram nu mi la inregistrat...am fost am scos duplicat al concediului de la sectia unde am fost ... (vezi toată discuția)
Pontajul celor care lucreaza 12 cu 24 ore lenus70 lenus70 Buna ziua! Daca un salariat care lucreaza 12 cu 24 ore (dispecer) intra in concediu medical in intervalul 04.07- 18.07.2016 iar in noaptea de 3/4 iunie a ... (vezi toată discuția)