avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Intrebare in legatura cu tichetele cadou
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Intrebare in legatura cu tichetele cadou

Buna ziua.Tichetele cadou oferite de angajatori salariatilor sunt neimpozabile incepand cu data de 1 Ianuarie 2016?
Cel mai recent răspuns: HAJNALKASZO , utilizator 16:42, 19 Aprilie 2016
Buna ziua,

Tichetele cadou sunt neimpozabile in limita a 150 lei / salariat. Daca acordati tichete cadou in suma de peste 150 lei fiecarui salariat, suma ce depaseste aceasta valoare va intra in baza de calcul a contributiilor si impozitului.
Va multumesc frumos,va doresc o zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete cadou loredana1973 loredana1973 Buna ziua,va multumesc ca existati ! Am primit tichete cadou 100 ron,pe statul de plata mi s-a oprit impozit 16%,pentru aceasta suma.Este corect? LOREDANA (vezi toată discuția)
Tichete cadou SZABO PARASCHIVA SZABO PARASCHIVA DACA AM ANGAJATI NUMAI BARBATI, FARA COPII, POT SA LE ACORD TICHETE CADOU DE PASTE (vezi toată discuția)
Acordare tichete cadou moise_anca moise_anca Este legal sa se acorde tichete cadou angajatilor care lucreaza in zilele de sambata si duminica???Sau aceste tichete cadou se pot acorda doar ocazional(Paste, ... (vezi toată discuția)