avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Incheiere contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Incheiere contract de intretinere

Buna ziua, am si eu o intrebare in legatura cu un contract de intretinere incheiat intre mama mea vitrega si tatal meu, mama a decedat pe data de 6 aprilie, contractul era facut la Notar, toate taxele platite, tata a fost la primarie sa isi intre in rol, acolo i-au dat un numar de inregistrare. Cu copia dupa contract am reusit sa facem si inmormantarea (ei au stat in concubinaj de 24 ani, au fost si casatoriti 10 dar au divortat anterior).

Acum nu stiu daca mai trebuie sa facem ceva ? Niste acte pe undeva ? Doamna notar a zis ca numai ar fi cazul doar ca ar trebuii sa primim intabularea (cred ca asa ia zis) prin posta si sa tinem bine certificatul lui mama de deces. Dar intabularea vad ca nu a venit.

Intreb ca vreau sa fiu sigur ca nu ne-a scapat ceva, ca au fost infernale lunile astea.

Apreciez orice sfat.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:09, 19 Aprilie 2016
Indicat ar fi sa mai vorbiti o data cu doamna notar, ea stie cel mai bine care-i situatia dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire stelutza_tl stelutza_tl Buna ziua, Supun si eu atentiei cazul meu. Tatal meu a decedat in anul 2004, insa parintii mei sunt divortati din `89; el a stat in concubinaj cu o doamna ... (vezi toată discuția)
Mostenire pierduta? Gabrjel Gabrjel Buna ziua. Putin context: Tatal meu, decedat in urma cu 17 ani, a avut o fica din prima sa casnicie, iar eu si inca o fica \"rezultand\" din cea de-a doua. ... (vezi toată discuția)
Mostenire , succesiune ? aurora 13 aurora 13 Buna seara Va relatez in cuvinte cat mai putine problema mea. In anul 2000 sotul meu a avut un accident de masina care i a produs decesul. Am ramas vaduva cu ... (vezi toată discuția)