avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie CIC dupa somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie CIC dupa somaj

Pot lua indemnizatie pentru al doilea copil daca am trecut din CIC 1 in somaj si apoi am o perioada fara venituri? in total am 5 luni de somaj si 7 luni din CIC 1 in ultimii 2 ani. Urmeaza sa nasc in 20 iulie.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:48, 20 Aprilie 2016
Da, veti beneficia de CCC2 si indemnizatia aferenta, dupa aplicarea legii de modificare a OUG 111/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuitate indemnizatie crestere copil, pentru al doilea copil. Sitz Sitz Buna ziua! Am o nelamurire pe care as vrea s-o rezolv cu ajutorul dvs. Sotia mea primeste indemnizatia de crestere copil, valabila pana in luna aprilie, mai ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil 1 si copil 2 stelutanicoleta stelutanicoleta am nascut un copil pe 7 aprilie 2015. am avut concediu postnatal pana pe 31 mai apoi concediu de crestere a copilului. Nu am inteles de cand se calculeaza Ccc. ... (vezi toată discuția)
Concediu indemnizatie copil diana35 diana35 SUNT IN CIC CU BEBE CARE ARE 1 AN SI 7 LUNI.SUNT INSARCINATA CU BEBE DOI CARE SE VA NASTE DUPA CE BEBE UNU VA IMPLINI 2 ANI.DACA IMI PLATESC CONTRIBUTIA PANE ... (vezi toată discuția)