avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Mama mea, 80 ani, a luat un credit de la un IFN pentru medicamente (cancer la vezica). Intre timp au aparut alte probleme medicale si a trebuit sa mai cumpere un stent pentru ca i s-au blocat rinichii. Poate fi executata silit daca nu a rambursat nimic din imprumut si are pensia de 680 lei? Din partea ei, toata bunavointa pentru plata ratelor, dar nu mai poate plati. Ce se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:06, 20 Aprilie 2016
Bineinteles ca, poate fi executata silit in termen de 3 ani de la data imprumutului,in primul rand prin poprire pe pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pensie de boala 1960lenuta 1960lenuta Subiect: Poprire pe pensie de boala, executare silita buna ziua am facut acum 6 ani un credit pe care nu l-am putut plati deoarece in acelasi timp am ... (vezi toată discuția)
Executare ifn dany3377 dany3377 Buna ziua. Incepand cu ce suma datorata un IFN se poate indrepta asupra imobilului detinut, spre a fi executat? (vezi toată discuția)
Executare silita apartament ipotecat tatiananae81 tatiananae81 Buna ziua, am un credit ipotecar pe care nu-l mai pot platii pentru ca e in valuta si rata depaseste castigul nostru pe familie.Am trecut deja prin doua ... (vezi toată discuția)