avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare IFN
Discuție deschisă în Executare silită

Executare IFN

Buna ziua.

Incepand cu ce suma datorata un IFN se poate indrepta asupra imobilului detinut, spre a fi executat?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:07, 13 August 2019
10 mii de lei, cu conditia ca debitorul sa aiba venituri. Daca nu are, nu conteaza suma datorata, trebuie sa si-i ia de undeva.
Ultima modificare: Duminică, 11 August 2019
gi-jane2, moderator
Si in cazul, in care, apartamentul este deja ipotecat, se poate indrepta asupra lui, in cazul unei executari silite?
da, cu mentiunea ca intai se indestuleaza din el, creditorul cu ipoteca.
Eu am un credit in rate la un IFN cu valoarea de 5500 lei si de rambursat cu dobanda, 9000 lei.
Va rog, sa-mi spuneti daca nu voi mai plati, in ce mod se va recupera datoria, doar poprire pe salariu sau si executare imobil?

Va multumesc.
nu e indicat sa nu platiti, mai degraba luati un imprumut de la banca , de la rude etc si scapati de astia ca dobanda si penalitatile sunt uriase.
Daca nu veti plati la timp, veti sari rapid de 10 mii de lei, caz in care executarea poate fi si imobiliara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitate vanzare drept de proprietate dany3377 dany3377 Buna ziua! Am un credit ipotecar la BCR, la care sotia este coplatitoare. As dori sa stiu daca exista posibilitatea, bineinteles cu acordul bancii, de a ... (vezi toată discuția)
Executare imobil ipotecat madeira madeira poate un executor judecatoresc sa recupereze o datorie bancara fara ipoteca prin executarea unui imobil cumparat prin banca cu ipoteca? (vezi toată discuția)
Executare silita pentru neplata unui credit de nevoi personale fara garantie radupe radupe Buna ziua. Am contractat un credit de nevoi personale fara garantie,pe care,din mai multe motive,nu am reusit sa-l mai achit. Banca,cum era de asteptat,a ... (vezi toată discuția)