avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... relatia ierarhica ptr. asistent comunitar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

relatia ierarhica ptr. asistent comunitar

Odata cu trecerea asistentilor comunitari in subordinea primariilor, as vrea sa stiu care este relatia ierarhica a acestuia in cadrul unitatii administrative; mai concret vreau sa stiu daca asistentul comunitar este subordonat asistentului social. Cazul concret este la uitatea in care sunt angajat, unde de curand a fost transferat un post de asistent comunitar, am avut ocazia sa arunc o privire peste fisa postului pentru acesta si am ramas uimit de faptul ca la relatii ierarhice este trecut ca fiind subordonat asistentului social. Este corect? Este legal?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 22:23, 11 August 2009
Depinde de organigrama institutiei, dar nu cred ca poate fi subordonat unui asistent social... doar unui sef de birou/serviciu eventual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pozitie restructurata anemoni anemoni Buna ziua, Am revenit din CIC acum 1 luna. Dupa aceasta perioada mi s-a comunicat ca pozitia a fost restructurata, astfel incat pozitia mea nu mai este in ... (vezi toată discuția)
Relatie subordonare iRazvan91 iRazvan91 Buna ziua, As dori sa stiu daca in lipsa unei fise de post, organigrama tine locul acesteia in ceea ce priveste relatiile de subordonare? Pentru ca de ceva ... (vezi toată discuția)
Gradele de subordonare în legislaþia funcþiei publice Justitiarul711 Justitiarul711 Exista undeva in lege mentionate gradele de subordonare a functionarilor publici? Coordonare este una iar subordonare eu zic ca este cu totul altceva. Mai ... (vezi toată discuția)