avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... uzucapiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

uzucapiune

Buna ziua !
Ma confrunt cu o problema. Mama mea dupa ce a decadat tatal meu mi-a facut act de vanzare cumparare pe partea ei de casa. Tin sa mentionez ca mai aveam si o sora. dupa ce a decedat si mama mie mi-a evenit din casa partea mamei si partea care mi - a revenit de la tata. Cand am facut aceste acte ded vanzare cumparare de la mama eram casatorita. Acum a decedat sotul meu si vreau sa fac succesiunea dupa sotul meu. La casa aceasta care o detin de la mama mea, mi se cer acte din 1920...adica primele acte de vanzare cumparare,apoi din 1953 autorizatia de constructie , inca o autorizatie din 1977...in fine...am gasit si aceste autorizatii de constructie dar in final mi se spune ca trebuie sa fac uzucapiune. De ce ? Nu inteleg. Pentru ce ? Nu cumva acest notar cauta sa-mi puna bete in roate ? Va multumesc frumos.
Ultima modificare: Joi, 21 Aprilie 2016
Gabriela Mihai, Avocat
Cel mai recent răspuns: monyk222 , utilizator 22:00, 20 Aprilie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune, mostenire acte lupealaura lupealaura Situatia noastra e cam asa: soacrii mei si-au construit impreuna casa unde au locuit. Soacra a murit acum 10 ani, iar dupa nu s-a facut succesiunea. Sotul meu ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune droxi1 droxi1 buna ziua!As dori si eu un sfat in urmatoarea problema : bunica si sora ei au cumparat impreuna un teren in 1950. In 1956 bunicii si-au construit casa ,aut.de ... (vezi toată discuția)
Singurul mostenitor bebe.apostol bebe.apostol Buna ziua, ma adresez pe aceasta cale, datorita faptului ca aici am primit cele mai bune si la obiect sfaturi,celor care ma poate ajuta cu un sfat si ... (vezi toată discuția)