avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme cu vecinul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme cu vecinul

Bunica mea are o problema cu vecinul de langa casa. Zilele trecute acesta a taiat niste pruni care erau aproape de gardul care desparte livada. Nu a avut aviz si nu a anuntat pe nimeni, pur si simplu s-a intins peste gard, a taiat coroana si a tras-o la el in curte. in loc a mai ramas doar ciotul de la copaci, a fost si politia dar nu a facut nimic. Bunica mea e batrana si nu o baga nimeni in seama insa nu vreau sa las lucrurile asa, mai ales ca de la acest vecin se scurge mustul de la animale la bunica mea in curte si nici pt asta autoritatile nu fac nimic. Ar trebui sa facem o plangere la politie? ce ar trebui sa facem pt ca acest individ sa plateasca pt daunele facute?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:29, 21 Aprilie 2016
Inteleg ca prunii erau pe terenul bunicii,poate face plangere penala ptr.infractiunea de distrugere prevazuta si pedepsita de art.253 NCP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curiozitate - posibilitate pedeapsă penală pentru distrugere de bunuri și amenințări 19marius04 19marius04 Buna ziua,as avea si eu o intrebare am niste probleme cu vecinii iar asta seara au venit la mine la poarta cu furca amenintandu ma pe mine si tatal meu,bunicii ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata cerute in intampinare casher casher In cazul actiunii de revendicare imobiliara, paratul a scris in intampinare sa respinga actiunea integrala si cheltuieli de judecata... La final iar a insiruit ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinu stvani stvani Vecinul dedesub a gaurit plansoul care ne desparta sí introduce in el aburi sí miros de canal.ce sí cum pót sa reactionez legal? (vezi toată discuția)