avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme cu vecinu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme cu vecinu

Vecinul dedesub a gaurit plansoul care ne desparta sí introduce in el aburi sí miros de canal.ce sí cum pót sa reactionez legal?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:31, 5 Ianuarie 2017
Puteti formula plangere prealabila ptr.infractiunea de distrugere prevazuta si pedepsita de art.253 NCP,sau il puteti actiona pe cale civila pe temeiul raspunderii civile delictuale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hărțuire pe facebook Nicoyoyo Nicoyoyo Sunt hărțuită de 4 luni de zile pe Facebook,își face numai conturi false,mă amenință,mă jignește și lase mesaje și la prieteni,ce pot face, pentru ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinul iana_iana iana_iana Bunica mea are o problema cu vecinul de langa casa. Zilele trecute acesta a taiat niste pruni care erau aproape de gardul care desparte livada. Nu a avut aviz ... (vezi toată discuția)
Cum se procedează într-o astfel de situatie Gia001 Gia001 Buna ziua,ma aflu intr-o situație exasperantă,si am nevoie de ajutor,am avut o relație cu un individ timp de 3 ani,în acești ani l-am sustinut foarte mult ... (vezi toată discuția)