avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hărțuire pe Facebook
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hărțuire pe Facebook

Sunt hărțuită de 4 luni de zile pe Facebook,își face numai conturi false,mă amenință,mă jignește și lase mesaje și la prieteni,ce pot face, pentru că poliția nu face nimic!Va mulțumesc!!!
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:06, 1 Martie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
In opinia mea,trebuia sa formulati plangere prealabila ptr.infractiunea de hartuire prevazuta si pedepsita de art.208(2)NCP,daca nu reusiti pe cale penala,puteti actiona pe cale civila conf.art.73-74 NCC.si sa solicitati daune morale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost amenințat cu bătaia dacă nu trimit poze în ipostaze indecente. cum mă pot apăra? Daniel12 3georgel Daniel12 3georgel Am fost amenințat de un individ pe Facebook că dacă nu-i trimit poze în ipostaze indecente mă va bate. I-am dat block. Dar ma sunat și ma amenințat că ... (vezi toată discuția)
Actiune in instanta pentru calomnie si insulta xanixa13 xanixa13 Buna ziua, ma intereseaza daca pot da in judecata pt calomnie, insulta si un fel de hartuire (mesaje). Mama mea primeste f multe mesaje cu insulte de la mama ... (vezi toată discuția)
Exista elemente pentru infractiunea de hartuire? MLELIA MLELIA mesaje amenintatoare, defaimare nume,folosirea numelui (vezi toată discuția)