avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Exista elemente pentru infractiunea de hartuire?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Exista elemente pentru infractiunea de hartuire?

mesaje amenintatoare, defaimare nume,folosirea numelui
Formulati plangere prealabila ptr.punerea in miscare a actiunii penale ptr.infractiunea de hartuire prevazuta si pedepsita de art.208 NCP.
Trebuie știut totul pentru încadrarea juridica.
De ce apreciați ca e hartuire?
Pare mai degraba amenintare, detaliati situatia de fapt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hărțuire pe facebook Nicoyoyo Nicoyoyo Sunt hărțuită de 4 luni de zile pe Facebook,își face numai conturi false,mă amenință,mă jignește și lase mesaje și la prieteni,ce pot face, pentru ... (vezi toată discuția)
Am fost amenințat cu bătaia dacă nu trimit poze în ipostaze indecente. cum mă pot apăra? Daniel12 3georgel Daniel12 3georgel Am fost amenințat de un individ pe Facebook că dacă nu-i trimit poze în ipostaze indecente mă va bate. I-am dat block. Dar ma sunat și ma amenințat că ... (vezi toată discuția)
Amenintari cu moartea, injurii, vulgaritati batjocoritoare adresate unei persoane cu dizabilitati T-cTc-T T-cTc-T Am fost amenintat cu moartea, mi s-a spus ca o sa dispar ca Elodia, am primit injurii si jigniri, vulgaritati batjogoritoare, am fost acuzat ca as fi luat ... (vezi toată discuția)